Data Service

Wij bieden een aantal innovatieve opties om de inhoud van uw USB Sticks en USB producten te personaliseren, waaronder het toevoegen van een PDF catalogus, automatische weblink naar uw homepage of zelfs een autorun flash presentatie na aansluiting op de usb poort. Met onze Data Service kunt u extra impact realiseren en ondersteunt u uw boodschap om uw doel te bereiken!

De volgende onderstaande mogelijkheden worden in het kort beschreven. Voor meer info, bel ons of email naar info@usbfactory.nl om te bespreken wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf.


Standaard Preload

 
We zullen uw digitale bestanden ( Words, PDF, Excel, Powerpoint, etc) van tevoren kopiëren naar uw USB Sticks en uw relaties kunnen toegang krijgen tot de inhoud na aansluiting op de usb poort. Ideaal als u bijvoorbeeld op deze manier digitale bestanden wilt delen bij een presentatie. Menu Venster Autorun

Wilt u uw relaties verrassen door middel van een automatische pop-up venster na aansluiting van de usb stick op de usb poort? Popup venster wordt over het algemeen niet vaak geaccepteerd door de gemiddelde gebruiker, maar op deze manier kunt u uw relaties onschuldig uw boodschap bekend laten maken met uw digitale bestanden.


Automatisch Afspelen Autorun

Deze optie is ideaal om een reclame boodschap filmpje automatisch te laten afspelen zonder dat de gebruiker het bestand handmatig moet openen om te laten afspelen.
 

Niet verwijderbare bestanden

We kunnen ervoor zorgen dat de inhoud niet verwijderbaar wordt door middel van het plaatsen van een lock software. Hiermee zorgen wij ervoor dat uw digitale bestanden altijd behouden wordt.

 Eigen USB Icoon

Heeft u na aansluiting van de USB Stick ook altijd zoveel moeite met het zoeken van de juiste Drive letter? Maak uw USB Stick herkenbaar door de USB Icoon te personaliseren in uw eigen logo of text. Altijd doeltreffend bij uw doelgroep!